Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 18 maart 2018

D66 Borsele houdt enquête over nieuwbouwplan van ‘De Landing’

De recent gepubliceerde nieuwbouwplannen voor ‘De Landing’ aan de Zeedijk bij Baarland beginnen de gemoederen bezig te houden. De D66 fractie van Borsele is erg benieuwd naar de mening van de inwoners van de gemeente Borsele over deze plannen. Al verschillende keren heeft de Borselse D66-fractie een peiling gehouden over items die de inwoners bezig houden o.a. over de komst van de tweede supermarkt aan de Stenevate in Heinkenszand. Uit de uitslag van de supermarktenquête kwam naar voren dat vooral de verkeersveiligheid een punt van zorg was. Op basis van deze signalen heeft D66 een motie ingediend met de opdracht om een uitgebreide studie te maken van de toekomstige verkeerssituatie. Deze motie werd raadsbreed aangenomen. Ook nu vindt de Borselse D66 fractie het belangrijk om via een enquête te peilen hoe de inwoners van Borsele denken over het nieuwbouwplan van ‘De Landing’.

Denk opnieuw met ons mee en vul de enquête in: https://nl.surveymonkey.com/r/3B6R6QM